Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért szürkül be a főtt krumpli?

Miért szürkül be a főtt krumpli?

Figyelt kérdés
Főzés után beszürkül a krumpli, lehet hogy rosszabb minőségű? Ízre semmi baja.

2014. dec. 24. 13:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Oxidálódik. Nincs semmi baja. Ha egy kis zsiradékkal vajjal vagy olajjal meglocsolod, nem fog megszürkülni
2014. dec. 24. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Le szoktad szedni a habot főzés közben? Nekem akkor szürkült be, amikor a habot elfelejtettem.
2014. dec. 26. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!