Kezdő vagyok. Adott egy zacskós vadász mártás, ahhoz jó, ha szelethusit sütök meg pirosra zsiradékon kevés sóval esetleg kakukkfűvel? Köretnek zsemlegombóc vagy főtt krumpli vagy szintén serpenyőben megpirított krumpli jó lenne hozzá?
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 18:00
1/2 anonim válasza:
Nem ismerem a zacskós vadászmártást, de a sült húshoz adok tanácsot, ha elfogadod.
a szelethúst lisztbe mártva kevés zsiradékon sütöd 4-4 percig mindkét oldalát.utána átszeded egy jénaiba vagy tepsibe, amit kikentél zsiradékkal. a megmaradt lisztes pecsenyelevet, kb egy deci vízzel beforralod, és a húsokra öntöd. fólia alatt kb 45 perc alatt a disznóhús is finom puha lesz. félidőben megfordítani, majd végül fólia nélkül egy kis pírt adni neki. ezeket lehet aztán vadasmártásba ( de más szószokba )is tenni, amik már a szokásos módon elkészültek. csak össze kell melegíteni a puha, omlós hússal.
zsemlegombóccal, tésztával, de krumplikrokettel, krumplifánkkal a legfinomabb, legalábbis nálunk.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. dec. 20. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!