2/8 anonim válasza:
Persze, illetve ez ízlés dolga.
Én egyik elemet sem enném meg, de a párom szinte mindenhez rizst eszik. Kenyér helyett, köretnek és édességnek használja...
De hús rizzsel, ez elég megszokott.
3/8 anonim válasza:
Nem igazán:-/
Inkább hagymás tört krumpli, vagy grill buri..
4/8 anonim válasza:
Nekem nem! Inkább héjában sült újburgonya. Hámozás nélkül cikkekre vágva, és be a forró olajba. Majd a végén rá egy kis fűszerkeverék. Lehet szeretni a rizst, én is szeretem, de steak-hez rizst tálalni gasztronómiai vétek. Akkor inkább nem csinálok steak-et.
5/8 anonim válasza:
Én is a héjában sült újburgonyára szavazok. Épp itt van a szezonja.
6/8 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem. Törtkrumplit, héjában sült krumplit, steak burgonyát, grill zöldségeket szokás hozzá adni, és általában valamilyen öntetet vagy fűszervajat.
7/8 anonim válasza:
Nem, gasztro-nonszensz. Én inkább valami rusztikus sült krumplival tálalnám.
8/8 anonim válasza:
Kizárólag krumpli, most éppen aktuális újkrumpliból pl parázskrumpli héjastól megsütve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!