Supra01 kérdése:
Csirkecombot és csirkemellet pácolva vagy fagyasztva tároljam 3 napig?
Figyelt kérdés
Ma vettem friss csirkecombot és csirkemellet, de csak december 26-án délelőtt szeretném elkészíteni.
Be lehet őket pácolni (pl. olaj+fűszerek) és úgy betenni a hűtőbe (eláll így 3 napot romlás nélkül?), vagy jobb ha fagyasztom?
2014. dec. 23. 13:39
1/6 anonim válasza:
Én fagyasztanám, a csirke hamar büdi lesz.
2/6 anonim válasza:
Fagyasztanám olyan 2 napig, aztán mondjuk egy napig pácolnám.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor fagyasztás lesz!
2014. dec. 23. 13:59
4/6 anonim válasza:
Ha a pác teljesen ellepi és légmentesen lezárod, akkor nyugodtan hagyhatod a normßal hütöben is.
5/6 anonim válasza:
ha olajos a pác, akkor simán elvan pácban a hűtőben...de én inkább fagyasztanám
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Inkább lefagyasztottam, mert gyorsan kellett cselekedni,de köszi a válaszokat!
Majd előtte való nap kiveszem és bepácolom éjszakára.
2014. dec. 23. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!