Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkecombot és csirkemellet...

Supra01 kérdése:

Csirkecombot és csirkemellet pácolva vagy fagyasztva tároljam 3 napig?

Figyelt kérdés

Ma vettem friss csirkecombot és csirkemellet, de csak december 26-án délelőtt szeretném elkészíteni.

Be lehet őket pácolni (pl. olaj+fűszerek) és úgy betenni a hűtőbe (eláll így 3 napot romlás nélkül?), vagy jobb ha fagyasztom?



2014. dec. 23. 13:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én fagyasztanám, a csirke hamar büdi lesz.
2014. dec. 23. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Fagyasztanám olyan 2 napig, aztán mondjuk egy napig pácolnám.
2014. dec. 23. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor fagyasztás lesz!
2014. dec. 23. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pác teljesen ellepi és légmentesen lezárod, akkor nyugodtan hagyhatod a normßal hütöben is.
2014. dec. 23. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
ha olajos a pác, akkor simán elvan pácban a hűtőben...de én inkább fagyasztanám
2014. dec. 23. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Inkább lefagyasztottam, mert gyorsan kellett cselekedni,de köszi a válaszokat!

Majd előtte való nap kiveszem és bepácolom éjszakára.

2014. dec. 23. 22:23

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!