Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Alul maradt a sütőpapir a...

Alul maradt a sütőpapir a gyümitortán. Elrontottam?

Figyelt kérdés
Sütőpapirt tettem a csatos kerek tortaforma aljára, ebben sütöttem ki a piskótát, tetejére pudingot öntöttem, feldiszitettem eperrel majd leöntöttem zselével. De a formából nem vettem ki a piskótát, nem is csatoltam ki. Most az egész a hűtőben didereg:) igy viszont az alján maradt a papir. Hogy lesz ez igy tálalva? Ki se merem nyitni a csatot! Most elrontottam? Párom szülinapjára lesz két óra mulva...jajj!
2010. máj. 19. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

dehogy rontottad el, a forma aljával együtt csúsztasd tálra. senkit sem zavar a sütőpapír.én is így szoktam

a csatos fombából tálalni.

2010. máj. 19. 15:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
vagy, ha nagyon zavar a papír egy széles pengéjű késsel nyúlj alá, húzd át alatta többször és úgy csúsztasd tálra.
2010. máj. 19. 15:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Tehát kicsatolom és a forma alján hagyom a tortát, ugy rakom ki:) a késes cuccot nem merem, talán majd anyósom...:) köszi!!
2010. máj. 19. 15:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kés...,elég egy jól kifeszitett damil is,azt az alján végig húzod,és probléma megoldva.
2010. máj. 19. 16:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Sikerült ! Le is szedtem a papirt, állitólag finomabb lett, mint a cukrászdás másik torta:) köszi mégegyszer!
2010. máj. 19. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

szia! ügyes vagy, gratulálok az alkotásodhoz.

hidd el mindent meg lehet tanulni a konyha világában.

üdv.

2010. máj. 20. 07:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát főzni azt nem tudok:( csak sütni pár féle sütit. Nem főzök finoman sajnos:((( már nem is próbálom:(
2010. máj. 20. 16:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az izgalom hatása, hogy alatta maradt a papír, de semmi gond, mert ha szeleteled, akkor is le lehet szedni, ha kikapcsolod a formát,s felemeled a tortát, akkor le is lehet húzni. S a főzést se add fel!
2010. máj. 20. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!