A kovásszal sütött kenyér, miért keményedik meg hamarabb, mint az élesztős?
Figyelt kérdés
2017. jún. 4. 08:24
1/3 anonim válasza:
Miért keményedne meg hamarébb? Én még sosem tapasztaltam, éppen ellenkezöleg!
2/3 anonim válasza:
Én pont az ellenkezőjét tapasztalom mindig.
A kovászodat 3 napig is megeszem, az élesztős másnapra szétmorzsálódik és száraz.
3/3 anonim válasza:
Én sem értem, nekem sem keményedik meg a kovászos kenyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!