Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kovásszal sütött kenyér,...

A kovásszal sütött kenyér, miért keményedik meg hamarabb, mint az élesztős?

Figyelt kérdés
2017. jún. 4. 08:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Miért keményedne meg hamarébb? Én még sosem tapasztaltam, éppen ellenkezöleg!
2017. jún. 4. 09:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én pont az ellenkezőjét tapasztalom mindig.

A kovászodat 3 napig is megeszem, az élesztős másnapra szétmorzsálódik és száraz.

2017. jún. 4. 09:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Én sem értem, nekem sem keményedik meg a kovászos kenyér.
2017. jún. 4. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!