Baj, ha palacsintát eszem kenyér helyett?
Nem baj ! De ki ne hagyd az Omega 3-at, a mézet és egyéb ásványi anyagokat, mert akkor nagy baj történik veled...
Amúgy valami palacsinta komplexusod van ?
"Nem baj ! De ki ne hagyd az Omega 3-at, a mézet és egyéb ásványi anyagokat, mert akkor nagy baj történik veled...
Amúgy valami palacsinta komplexusod van ?" - :D
A #2 szerintem a múltkori kémikus palacsintásra gondol😅 lehet te vagy az.
Palacsinta fétis hmmm😋
Szendvicsnek is?
Hidegen vagy melegen? Mert én csak melegen szeretem a palacsintát. De most beindítottad a fantáziámat, hogy palacsintából lehetne-e melegszendvicset csinálni :D
"Vagy csináltam úgy hogy palacsinta megkentem fokhagymás tejföllel rá sonka arra sajt be a mikróba feltekerrm és isteni finom."
Jól hangzik.
Én ha palacsintát sütök eleve mindig készítek sajtosat is egy csomót - később mikrózva is finom.
A serpenyőbe beleöntöm a palacsintatésztát, majd mikor kezd sülni, a közepére rakok egy szelet sonkát ( van amikor ez kimarad) és egy szelet sajtot ( akár füstöltet, akár natúrt - mikor mire van gusztusom), a tészta négy sarkát fakanálállal felhajtom, mint a túrós batyunak, és úgy sütöm tovább. mikor az egyik oldal megsült megfordítom, és megsütöm a másik oldalt is. Közben a sajt belül megolvad, a sonka átsül.
Isteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!