Kenyér- és zsemlesütés során az étel belseje nyers marad. De ha tovább sütöm, kívül megég. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2017. márc. 18. 22:33
1/5 anonim válasza:
Süsd alacsonyabb hőfokon, hosszabb ideig, hogy egyenletesen átsüljön.
2/5 anonim válasza:
A sütés kezdetén magasabb hőfokot használj, hogy felemelkedjen a tészta, majd csökkentsd a hőfokot.
És legyen nagyon gőzös a sütőd.
3/5 anonim válasza:
Forró sütőbe rakd be, de közepes (vagy még kisebb) hőfokon süsd.
4/5 anonim válasza:
250 fokon süsd kb 15 percig, utána meg vedd vissza 200 fokra és úgy süsd készre.
5/5 anonim válasza:
Csökkents 30 fokot a sütési hőmérsékleten.
[Sütőbe tevés előtt és kivétel után közvetlenül kend át vízzel őket.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!