Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kenyér- és zsemlesütés során...

Kenyér- és zsemlesütés során az étel belseje nyers marad. De ha tovább sütöm, kívül megég. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2017. márc. 18. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
Süsd alacsonyabb hőfokon, hosszabb ideig, hogy egyenletesen átsüljön.
2017. márc. 18. 22:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

A sütés kezdetén magasabb hőfokot használj, hogy felemelkedjen a tészta, majd csökkentsd a hőfokot.

És legyen nagyon gőzös a sütőd.

2017. márc. 18. 23:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Forró sütőbe rakd be, de közepes (vagy még kisebb) hőfokon süsd.
2017. márc. 19. 06:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
250 fokon süsd kb 15 percig, utána meg vedd vissza 200 fokra és úgy süsd készre.
2017. márc. 19. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Csökkents 30 fokot a sütési hőmérsékleten.

[Sütőbe tevés előtt és kivétel után közvetlenül kend át vízzel őket.]

2017. márc. 23. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!