Tényleg tudom a vaj mennyiséget úgy csökkenteni, hogy kevert vagy kelt tésztánál a vajnak a felét natúr joghurttal csinálom?
"Megnézném a kuglófodat, meg a sajtos rudadat, ami joghurtból, lisztből meg tojásból készül."
Elöször is a kuglófot meg a sajtos rudat is a list meg tojás tartja össze!!!
Másodszor nem arról volt szó, hogy egy kuglóf csak liszt-tojás-joghurtból áll (ugyanis EZT nem írtam, nem ártana, ha figyelmesen olvasnád, és nem csak félig felfogva!), hanem hogy a vaj EGY RÉSZÉT (ahogy a kérdezö is írota, kb a felét) helyettesítem natur joghurttal.
A kuglóf igen szépen feljön, ízre is jó és már sok ismerös kérte el a receptjét, mert annyira tetszett nekik, hogy könnyü, laza, szaftos és nem szarad ki napokig.
Szóval elöször próbáld ki és utána okoskodj!
#10
Én meg a tiédet, amit olyan valaki készít, aki szerint vaj nélkül nem lehet kuglófot sütni/joghurttal nem lehet kuglófot sütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!