A kelt kalácsom nagyon száraz, kemény a sütés másnapján. Mit csináljak hogy meg lehessen enni?
Figyelt kérdés
2016. dec. 29. 16:14
1/8 anonim válasza:
Bundás kalács , ugyan úgy készül mint a bundás kenyér .
Kenyérpiritóban megpiríthatod szeletelve megvajazod tehetsz rá lekvárt.
2/8 anonim válasza:
Vizezd be a tetejét és tedd be pár percre a sütőbe, csak túl ne süsd,
3/8 anonim válasza:
Csinálj belőle máglyarakást, szikkadt kalácsból a legfinomabb.
4/8 anonim válasza:
Én évek óta az alábbi recept alapján készítem a kelt tésztát és eszméletlen finom mindig, napokig puha, ugyanúgy, ahogy a recept írja.
Éppen tegnap készítettem lekváros buktát és a vendégeink nem győzték enni.:) Ráadásul még ma is szinte olyan, mintha frissen sült volna. Csak ajánlani tudom. [link]
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozzászólásokat.
Azt hiszem túlsütöttem. Amikor kivettem még olyan volt, mintha nyers lenne, amikor kihűlt addigra nagyon megkeményedett. Nem merem vendégek elé tenni....
2016. dec. 29. 16:24
6/8 anonim válasza:
Hirtelen mártsd bele egy kis tejbe, és utána rögtön lisztbe, tojásba, és megsütni mint a bundás-kenyeret.
7/8 anonim válasza:
Mi feldaraboltuk, be a tepsibe, leöntöttük egy tejfölös-tojásos-vaníliás-citromhéjas öntettel, és átsütöttük. Egyszerű és nagyszerű, pont ma csináltuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!