Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ma megsütöm a kacsát sütőzacsk...

Ma megsütöm a kacsát sütőzacskóba, beteszem a hűtőbe és holnap pirítok rá, úgy jó szerintetek? Nem lesz száraz?

Figyelt kérdés
Holnap 2re vendégeim jönnek, de 1ig dolgozom.(Nem így volt tervben, de a vendégeket már nem akartam lemondani, elég régóta húzzuk-vonjuk a találkozást) Levest megfőztem tegnap este, sütit ma csinálom, szóval meg leszek, viszont a kacsával vagyok bajban, annak azért idő kell, viszont pont pár hete kaptam egy csomót ismerőstől és gondoltam itt az alkalom kicsit felszabadítani a helyet a mélyhűtőbe. Tegnap estére leolvasztottam, befűszereztem, betettem sütőzacsiba egy csomó narancs, fokhagyma és egy kicsi kacsazsír társaságában. Ma mindenképp meg kell sütnöm de szeretném hogy holnapra olyan hatása lenne mintha frissen sült volna. Ha ma sütöm 1-1,5 órát sütőzacsiba és estére beteszem a hűtőbe, holnap meg visszadugom a sütőbe pirítani szerintetek milyen lesz?

2016. jan. 8. 12:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én megenném.
2016. jan. 8. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 szaszaa11 ***** válasza:
61%

Nem lesz az igazi, de rossz sem lesz. Egy kicsit száraz lesz, csinálj hozzá mártást és a gond megoldva. Pecsenyeszaft, áfonyalekvár tökéletes hozzá. Esetleg még BBQ szósszal is finom. Ha kell recept a BBQ szószhoz, Írj privátban nyugodtan.


Egyébként csak arra Figyelj nagyon, hogy teljesen süsd át. Igaz finomabb rózsaszínre sütve, de csak frissen. Ha rozéra sütöd és holnap pirítod az nagyon rossz lesz. Tapasztalat!

2016. jan. 8. 13:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Olyan lesz, mintha frissen csináltad volna. Teljes készre (puhára ) sütheted, tényleg csak a pirítás maradjon. De előtte időben vedd ki a hűtőből, ne hidegen, hanem szobahőn kezdd el sütni.
2016. jan. 8. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Seemmi baja sem lesz, senki nem veszi észre, hogy nem akkor sütötted.


A sütözacskóban tedd hütöbe és csak másnap, amikor pirítani alarod, akkor szedd ki belöle, így garantáltan nem szárad ki.

2016. jan. 8. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, akkor így fogom csinálni :)
2016. jan. 8. 15:16
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Egy kacsa sohasem lesz száraz. (Feltételezem, nem némakacsáról beszélünk.) Ugyanolyan lesz, mintha frissen sütötted volna. Én viszont nem tettem volna hozzá narancsot. A liba, a pulyka igényli a különleges fűzszerezést, de a kacsa önmagában a legjobb.
2016. jan. 9. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A narancs némi savasságot ad a húsnak, amitől sokkal hamarabb puhul, illetve omlós lesz.

De majd kiderül, hogy a sok jó tanács hasznos volt-e valamennyire :)

Remélem a kérdező ad visszaigazolást, mert az minden válaszadónak egyben tanulság is.

2016. jan. 9. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:
Én mindig naranccsal kèszîtem,és mikor pirîtom mèzzel is àtkenem. Nagyon finom ès omlós lett ès vègül narancs màrtàs is kèszült hozzà,illetve lilakàposzta ès rozmaringos-mustàros hèjas tepsis krumpli :-) hàt meg kell mondjam,semmi nem maradt :-) köszönöm a tippeket ès vàlaszokat mindenkinek.
2016. jan. 10. 00:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Köszönjük, hogy visszaírtál a tapasztalataidról, valószínüleg masok is tudják majd hasznosítani.!
2016. jan. 10. 08:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!