Hogyan készítsem a rakott kelkáposztát, hogy ne legyen száraz, és íztelen?
Figyelt kérdés
Csináltam már többször, de mindig száraz a hús, és ízetlen. Rakott krumplit utóbbi időben nem tejföllel csináltam, hanem besamellel. Lehet erre is ezt önteni?2015. ápr. 14. 12:13
1/4 anonim válasza:
Lehet, de a besameltől nem lesz jobb íze a húsnak.
Hogyan csinálod?
Érdemes teljesen pörkölt szerűen csinálni a húst.
2/4 anonim válasza:
Milyen húst használsz? Mert ha nagyon sovány, akkor azért lesz száraz. Az íztelenségen meg füszerekkel lehet segíteni.
Rakott káposztára nem tennék besamelt, szerintem nem illik hozzá.
3/4 anonim válasza:
Én is pörköltet darálok le a rakottkelhez, ezt rétegezem káposztalevél, rizs, pörkölt sorrendben, amíg tart. A pörkölt jó fűszeres és szaftos, így kizárt, hogy száraz és íztelen legyen.
Tetejére tejfölt locsolok, megszórom egy kis prézlivel és ropogósra sütöm a tetejét.
4/4 anonim válasza:
Igen, a sovany hus nem feltetlenul jo, de ilyen esetben sokat segit ha a rizst bekeverjuk kicsi tejfollel es igy retegezzuk. Tetejet is tejfollel zarjuk le es vegul beboritjuk szeletelt baconnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!