Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért van mindig erősen...

Miért van mindig erősen élesztő íze a kelt tésztából készült sütieimnek?

Figyelt kérdés
Csináltam már lekváros buktát, kalácsot, sós kifliket, fokhagymás kifliket, pogácsát mindig mindegyiknek, mindegy, hogy édes vagy sós az adott íz mellett erősen érzem az élesztő ízét! A recept mindig követem. Mi lehet a baj?

#sütemény #Kel tészta
2016. okt. 25. 16:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl sok élesztőt teszel bele.
2016. okt. 25. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 lencsefőzelék ***** válasza:
37%
A kérdésed helyesen: Miért van mindig erősen élesztő ízük a kelt tésztából készült sütijeimnek?
2016. okt. 25. 23:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!