Ha nem kelt meg rendesen a pizza tészta, attól még ehető lesz?
Figyelt kérdés
Úgy csináltam, ahogy a leírásban volt, liszt közepébe kevés langyos víz, élesztő kicsit felfutott összekevertem összegyúrtam és hagytam meleg helyen. De nem kelt meg nagyon még talán másfélszeresére sem. Lehet belőle gond?2016. máj. 11. 15:14
2/5 anonim válasza:
Semmi gond, természetesen ehető, csak nem az "igazi ". Esetleg nem lesz olyan puha "paplanos ", de van aki, meg pont azt szereti, ha egy kicsit keményebb a tészta. Ízlés dolga, ki így, ki úgy.
3/5 anonim válasza:
Milyen lett ??
Én úgy szeretem ha picit roppanós és véknya a tésztája ..
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon finom lett első próbálkozásra meg pláne! :)
2016. jún. 3. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!