Zserbót sütök ez a recept alapján: www.mindmegette.hu/zserbo-szelet. Recept Túl lágynak tűnik a tészta. Lágynak kell lennie? Már összeállt rendesen.
Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 21:45
1/4 anonim válasza:
Valami miatt nem nyitható meg a link. Na mindegy. Akkor jó a tészta, ha könnyedén ki tudod nyújtani. Ha szakad vagy ragad, akkor tegyél hozzá lisztet.
2/4 anonim válasza:
Kérdés hogy milyen tészta? Mert a klasszikus zserbó zsíros tésztával készül(dió, lekvár)Aztán van a mézes zserbó annak nyilván lágyabb a tésztája.
4/4 A kérdező kommentje:
A mindmegette.hu-s recept volt. Megsütöttem este, lágy volt a tészta, de pont jó, nyújtható, megsülve puha.
2010. máj. 29. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!