A mindmegette oldalon kerestünk recepteket fehérje napra. DE! Találtunk olyat, hogy tejfölös mustáros hús tésztával. Szerintem a tészta az nem fehérje, mégis sok fehérjés receptben találtunk tésztát rizst. Most akkor mi van? Nem jók ott a receptek?
Figyelt kérdés
Pl az egyik: Tejfölös csirkepörkölt tésztával.Fehérjenapnál.Szerintem nagyon nem illik össze a kettő!Akkor most hol találok normális receptet?2009. ápr. 1. 18:57
1/2 anonim válasza:
hát én atésztát kihagynám fehérje napon. nézzétek meg a mindmegette.hu -t
2/2 anonim válasza:
ja bocsi,most látom,h ott néztétek.hát akkor nem tudom,mert sokan ezt az oldalt ajánlják. én nem az internetes oldalak szerint szoktam enni.csak úgy magamtól kitalálom az adott napnak megfelelo kaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!