Nagyon elrontottam a fehérje napot ezzel?
90 napos diétát csinálom, és protein napom volt, én meg valahogy elfelejtettem hogy salátát lehet enni bármikor, és nem olyan zöldséget mint pl. zöldborsó. Szóval zöldségágyon csináltam egy kis csirkehúst, ezzel nagyon elrontottam? Mert ugye hús mellé csak valami salátát ehettem volna.
A másik kérdésem azokhoz szólna akik esetleg csinálták már, hogy sajnos a munkahelyemen nem igazán tudok reggelizni sem ebédelni, így rettentően elcsúszik egy napom, mert reggel háromnegyed 4kor nem igazán állok neki reggelizni.. Nálam kb az ebéd 2-3 körül zajlik le, amikor hazaérek és a vacsora olyan 6 előtt kicsivel. Ez befolyásolja a diéta hatékonyságát ?
Köszönöm a válaszokat :)
Nem befolyásolja, ahogy a borsó sem.
Sokszor elmondtuk, hogy a 90 napos diétában 4 napból 3 napig szénhidráttal tömöd magad, fogyni meg szénhidrátcsökkentésel lehet.
Fehérje napon a fehérje mellé nyers zöldséget kell enni. Ez lehet akár borsó is, csak nyersen. Mindegy milyen salátát, zöldséget eszel.
Ha egyszer-egyszer nem sikerül teljes egészében betartani, attól még sikeres lehet a diéta.
Mivel minden nap gyümölcsöt kell reggelizni, így vigyél magaddal a mh-re 2 almát, körtét, .... ami épp van, vagy csinálj belőle salátát, egy kis dobozban el tudod vinni magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!