Ha nem kelt meg rendesen a tészta attól lehet kezdeni formazni es sutni?
Figyelt kérdés
2015. jún. 12. 09:53
1/2 anonim válasza:
Attól is függ mit sütsz.De lehet,hogy nem lesz jó a végeredmény,ha nem kelt meg rendesen.Nem lesz levegős,laza,hanem keményebb,"nyögvenyelős".
2/2 anonim válasza:
Kérdés, hogy miért nem kelt meg: ha nem volt ideje, akkor el lehet ekzdeni formázni - mert még úgy is kell egyszer keleszteni, ha viszont azért, mert az élesztö régi volt, leforráztad vagy egyéb okból rossz volt, akkor nem érdemes, mert nem lesz ehetö - vagy tegyél hozzá/vegyél friss élesztöt, vagy ne csináld meg, amig erre nincs lehetöseged. (A nyers tészta fagyasztóban sokáig nem romlik meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!