21/25 A kérdező kommentje:
nem te etted így nem tudhatod
2017. febr. 18. 13:38
22/25 anonim válasza:
azert sejtheto…zsir, panirozva, olajban kisutve, olajos sult krumplival csak jo lehet :DD
remélem utana leoblitetted egy kis olvadt zsirral :D
23/25 A kérdező kommentje:
az kötőszövet, nem zsír
2017. febr. 18. 13:53
24/25 anonim válasza:
Létezik olyan, hogy haltöpörtyű.
A pontynak a hasaaljáról levágják a zsíros részt, azt panírozzák be és sütik ki. Nagyon-nagyon finom! Nagyon sokan szeretik.
Az igaz, hogy nagyon zsíros is.
Szerintem az is jó lehet, ha a nyers töpörtyűnek valót bepanírozod és azt sütöd ki. Az is jó zsíros lesz.
25/25 A kérdező kommentje:
na az már túlzás lenne:D
2017. febr. 22. 04:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!