Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Töpörtyűt panírozni, és...

Töpörtyűt panírozni, és kisütni lehet, jó az úgy?

Figyelt kérdés

2017. febr. 16. 15:13
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
nem te etted így nem tudhatod
2017. febr. 18. 13:38
 22/25 anonim ***** válasza:
25%

azert sejtheto…zsir, panirozva, olajban kisutve, olajos sult krumplival csak jo lehet :DD

remélem utana leoblitetted egy kis olvadt zsirral :D

2017. febr. 18. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/25 A kérdező kommentje:
az kötőszövet, nem zsír
2017. febr. 18. 13:53
 24/25 anonim ***** válasza:

Létezik olyan, hogy haltöpörtyű.


A pontynak a hasaaljáról levágják a zsíros részt, azt panírozzák be és sütik ki. Nagyon-nagyon finom! Nagyon sokan szeretik.

Az igaz, hogy nagyon zsíros is.

Szerintem az is jó lehet, ha a nyers töpörtyűnek valót bepanírozod és azt sütöd ki. Az is jó zsíros lesz.

2017. febr. 21. 21:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/25 A kérdező kommentje:
na az már túlzás lenne:D
2017. febr. 22. 04:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!