Rántott töpörtyű? :D Érdekes gondolatai vannak egyeseknek. Simán működhet, ízlés kérdése. Én nem bonyolítanám, a töpörtyű eleve egész rendes étel, max. egy kis zöldséget ennék hozzá.
Az a helyzet, hogy ez már majdnem zsírban sütött zsír, ami még a hozzám hasonlóaknak is erős, pedig én a földimogyorót is zsírral eszem.
Zsírszegényebb dolgoknak jól áll a zsírban sütés, de a zsírnak elég fura, lássuk be. De ahogy írtam, ízlés dolga.
A tepertő belül üreges. Van amelyik jobban, van amelyik kevésbé, de mind az. Készültekor onnan sült ki a zsír.
No most - a panír ellenére - oda szépen új zsiradék fog becsücsülni. Ha bőrös, húsos, ezek a részek megégnek.
Nem lett rossz.. mégis minek neveznéd azt, amit sóval, ketchuppal, és még megint sós sült krumplival kell enni?
Ne áltasd magad, magyarul sz*r
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!