A panírt be lehet panírozni?
Figyelt kérdés
Egy reklámban hallottam,hogy nincs olyan dolog amit a magyarok nem tudnak bepanírozni és elgondolkodtam,hogy vajon a panírt lehet e. Ha igen akkor valami menő receptet írjatok hozzá. Előre köszi :D2016. szept. 10. 21:23
1/10 picoka92 válasza:
Hat nem teljesen az de talan. Fogsz egy tálat, bosegesen raksz bele zsemlemorzsat, beleutsz egy tojast ugy egeszben. Majd jool befeded zsemlemorzsaval hagyod 10percig majd ugyesen egy lyukacsos lapos kanallal kiszeded es megy a forro olajba. Igazabol lehet hogy rantott tojas de a panir sem all masbol. Na jo ebbol kimarad a liszt.
2/10 anonim válasza:
A maradék "panírt" sok helyen egyébként is kisütik a hús után, különbözö neveken ismert - szóval nem annyira elképzelhetetlen az ötlet.
A panír hozzávalóit össze gyúrod, laposra formázod és utána panirozod. (Csak nem hiszem, hogy igazán jó)
3/10 dellfil válasza:
Be lehet, sőt bizonyos esetekben, szinte kötelező.
Az eljárás a dupla panírozás. (A bepanírozott sütni valót még egyszer bepanírozzuk.
Például így kell a rántott sajtot készíteni.
De tessék, beírtam a keresőbe - dupla panírozás, - és ezt adta:
dellfil
4/10 anonim válasza:
Amit a 2-es válaszoló leirt mifelénk húsnélkülinek nevezik, csak mi szoktunk bele tenni májkrémet, mert úgy finomabb. Sokféle variációja van, van aki szalámit, csirke májat aprít bele, külőnbőző fűszerek is mehetnek bele. Fokhagyma, bazsalikom, majoranna.
5/10 anonim válasza:
dupla panír - dupla bunda, ilyen van. Akkor tudsz valamit bepanírozni, ha van alakja, formája.
6/10 anonim válasza:
Én is mindig kisütöm a panír maradékát. Nálunk vakhalnak hívják, de hallottam már lábatlan csirkének is nevezni.
7/10 anonim válasza:
Minden lehetséges, akár rántott prézli is. :) csak legyen , aki megegye.A prézlit megduzzasztod egy kis tejjel, tojással, fűszerekkel összegyúrod, lapos szeleteket formálsz belőle, és bepanírozod, mint a húst, utána kisütöd. Ne kérdezd milyen, mert még nem csináltam, csak a kérdésről jutott eszembe :)
8/10 anonim válasza:
A zsemlemorzsát panírozás után mindig átszitálom. Ezt a kiszitált morzsás tojást a panírból kimaradt tojáshoz szoktam kavarni, és úgy sütöm ki a legvégén. Olyan kis puffancs-szerű rágcsa lesz belőle. Sohasem dobom ki.
9/10 anonim válasza:
Csak érdekesség képpen: láttam már olyat aki a vizet bepanírozta/kirántotta!
10/10 picoka92 válasza:
Nalunk a maradek panir kisutve: Egérke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!