Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A panírt be lehet panírozni?

A panírt be lehet panírozni?

Figyelt kérdés
Egy reklámban hallottam,hogy nincs olyan dolog amit a magyarok nem tudnak bepanírozni és elgondolkodtam,hogy vajon a panírt lehet e. Ha igen akkor valami menő receptet írjatok hozzá. Előre köszi :D

2016. szept. 10. 21:23
 1/10 picoka92 ***** válasza:
50%
Hat nem teljesen az de talan. Fogsz egy tálat, bosegesen raksz bele zsemlemorzsat, beleutsz egy tojast ugy egeszben. Majd jool befeded zsemlemorzsaval hagyod 10percig majd ugyesen egy lyukacsos lapos kanallal kiszeded es megy a forro olajba. Igazabol lehet hogy rantott tojas de a panir sem all masbol. Na jo ebbol kimarad a liszt.
2016. szept. 10. 21:32
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

A maradék "panírt" sok helyen egyébként is kisütik a hús után, különbözö neveken ismert - szóval nem annyira elképzelhetetlen az ötlet.

A panír hozzávalóit össze gyúrod, laposra formázod és utána panirozod. (Csak nem hiszem, hogy igazán jó)

2016. szept. 10. 21:32
 3/10 dellfil ***** válasza:
69%

Be lehet, sőt bizonyos esetekben, szinte kötelező.

Az eljárás a dupla panírozás. (A bepanírozott sütni valót még egyszer bepanírozzuk.

Például így kell a rántott sajtot készíteni.

De tessék, beírtam a keresőbe - dupla panírozás, - és ezt adta:

[link]

dellfil

2016. szept. 10. 21:44
 4/10 anonim válasza:
71%
Amit a 2-es válaszoló leirt mifelénk húsnélkülinek nevezik, csak mi szoktunk bele tenni májkrémet, mert úgy finomabb. Sokféle variációja van, van aki szalámit, csirke májat aprít bele, külőnbőző fűszerek is mehetnek bele. Fokhagyma, bazsalikom, majoranna.
2016. szept. 10. 21:59
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
dupla panír - dupla bunda, ilyen van. Akkor tudsz valamit bepanírozni, ha van alakja, formája.
2016. szept. 10. 22:25
 6/10 anonim ***** válasza:
78%
Én is mindig kisütöm a panír maradékát. Nálunk vakhalnak hívják, de hallottam már lábatlan csirkének is nevezni.
2016. szept. 11. 00:30
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Minden lehetséges, akár rántott prézli is. :) csak legyen , aki megegye.A prézlit megduzzasztod egy kis tejjel, tojással, fűszerekkel összegyúrod, lapos szeleteket formálsz belőle, és bepanírozod, mint a húst, utána kisütöd. Ne kérdezd milyen, mert még nem csináltam, csak a kérdésről jutott eszembe :)
2016. szept. 11. 07:24
 8/10 anonim ***** válasza:
62%
A zsemlemorzsát panírozás után mindig átszitálom. Ezt a kiszitált morzsás tojást a panírból kimaradt tojáshoz szoktam kavarni, és úgy sütöm ki a legvégén. Olyan kis puffancs-szerű rágcsa lesz belőle. Sohasem dobom ki.
2016. szept. 11. 08:36
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
Csak érdekesség képpen: láttam már olyat aki a vizet bepanírozta/kirántotta!
2016. szept. 12. 02:43
 10/10 picoka92 ***** válasza:
100%
Nalunk a maradek panir kisutve: Egérke
2016. szept. 12. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!