Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott velőnek a velőt...

Rántott velőnek a velőt főzzem pár percig, vagy anélkül is lehet jól panírozni?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 28. 11:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Főzd egy nagyon picit. Főzés nélkül annyira lágy, hogy nem tudsz vele bánni. Főzéstől egy kicsit megszilárdul. Ne aggódj, nem lesz kemény!
2015. ápr. 28. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

Jaj, nagyon köszönöm, én is erre gondoltam, de nem mertem bátorítás nélkül nekiállni.

Mégegyszer köszönöm :=)

2015. ápr. 28. 12:31
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
Én mindig nyersen panírozom
2015. ápr. 28. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Abáld csak meg egy kicsit, megéri!
2015. ápr. 28. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
Sose szoktam megfőzni előtte, miután a lisztbe beleforgattad, már könnyebb bánni vele.
2015. ápr. 30. 22:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!