Rántott velőnek a velőt főzzem pár percig, vagy anélkül is lehet jól panírozni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 28. 11:49
1/5 anonim válasza:
Főzd egy nagyon picit. Főzés nélkül annyira lágy, hogy nem tudsz vele bánni. Főzéstől egy kicsit megszilárdul. Ne aggódj, nem lesz kemény!
2/5 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon köszönöm, én is erre gondoltam, de nem mertem bátorítás nélkül nekiállni.
Mégegyszer köszönöm :=)
2015. ápr. 28. 12:31
4/5 anonim válasza:
Abáld csak meg egy kicsit, megéri!
5/5 anonim válasza:
Sose szoktam megfőzni előtte, miután a lisztbe beleforgattad, már könnyebb bánni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!