Milyen husbol szeretitek a rantott hust?
Figyelt kérdés
En sokaig csirkemellbol szeretettem de karajbol sokkal finomabb + vagy esetleg abbol amibol a borju becsit keszitik:D(nem tudom az milyen resz)2015. ápr. 18. 18:11
4/15 anonim válasza:
Csirkeszeárnyból, csirkecombból vagy sertéscombból.
5/15 anonim válasza:
Karaj,szűzpecsenye, csirkecomb kicsontozva (muszájból, mert felét rajtahagyják a csonton )pulycombfilé, sertéstarja (a páromnak )
6/15 anonim válasza:
Szerintem a csirkecomb az egyik legízletesebb hús.
7/15 anonim válasza:
Sertéstarja, karaj, csirkemell, csirkecomb, pulykamell, pulykacomb, sertéscomb.
8/15 anonim válasza:
Valaki azzal szórakozik, hogy még ezt is lepontozgatja?
9/15 anonim válasza:
Szerintem azok, akik érdemleges választ alig-alig adnak, viszont ők a fő ítészek sütés főzés kategóriában...
Két ember elég ahhoz, hogy 50 % alá menjen valaki. Láthatóan összetartanak, pedig jobb lenne, ha ötletekkel, praktikákkal, receptekkel gazdagítanák az oldalt.
(lásd: "toplista") ha ezt annak lehet nevezni.
10/15 zolidobos válasza:
Disznóból a szűz, csirkéből a szárny, borjúból a comb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!