Szeretitek a sajttekercset?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 14. 11:28
3/3 anonim válasza:
En a korozottet szinte mindig igy keszitem. Egyszerubb a tekercsbol szeletelni, mint csak siman a hutobol eloveve hidegen megprobalni kenni.
Amugy is tok egyszeru, csak kockara vagom a sajtot, nem tokolok a vizgozzel, egybol megy a serpenyobe es kozepes langon melegitem. Nem eg oda, mert a sajt egybol ereszt a zsirtalmabol es ez segit ... de a nyujtasnal is jo hatassal van a sajtbol kiolvado zsiradek. Csak a toltesnel es a feltekeresnel kell a homersekletre figyelni, hogy a toltelek ne olvadjon meg ... de hasznalok neha sonkat is a korozott elotti retegnek, igy sokkal izgalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!