Ti is szeretitek úgy a rántott húst, hogy sózás borsozás után még panírozás előtt megkenitek mustárral, ugye milyen jó ízt ad neki?
hát én szeretem a mustáros húst, de ezért a mustárral megkent rántott változatért pont nem rajongok.
Úgyhogy a válaszom: nem, ugye nem ad olyan jó ízt neki.
Rántott húsnak szerintem jobb, ha a zsemlemorzsába reszelsz parmezánt, a mustáros húsnak meg jobb, ha nem rántod, hanem mustáros mártást csinálsz hozzá. De ez csak az én szerény kis véleményem, és nem akarok meggyőzni senkit.
Én is szoktam mustárral megkenni a szeleteket. Olvastam egyszer egy megható cikket, egy apa megözvegyült, s szomorúan mondta, hogy a kisgyerekekkel szokott főzőcskézni, s úgy csinálják a rántott húst, ahogy anya is: átkenik mustárral...
Én is kipróbáltam, és ízlett. Azóta néha így készítem:)bár sose hallottam előtte ezt a módot.
Nemhogy megkenni, hanem egy éjjelre pácolni is szoktam a borssal, mustárral megkent húsokat karikára vágott hagymával rétegezve.
másnap leszedem a hagymát, és úgy panírozom a húst. vajpuha, még a rugós comb is, és nagyon kellemesen pikáns ízű az egyébként unalmas rántotthús.
Természetesen ez egy változat nálunk, mert sokféle panírt
használok a változatosság érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!