A rantott hust panirozas elott mennyi idovel sozzatok be? Mennyi ideig alljon a soban? Most rantott csirkecombot csinalok.1 orat hagyon allni a soban. Sok ez az odo?
Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 13:20
1/6 anonim válasza:
csirkecombnak nem sok az egy óra panírozás előtt. vékonyabb húsoknak kevesebb is elég. Lassú tüzön süsd, hogy átsüljön rendesen.(ha nem csontoztad ki)
2/6 A kérdező kommentje:
Nem csontoztam ki.
Koszonom a valaszt!
2011. jún. 5. 13:48
3/6 anonim válasza:
Én már jó ideje úgy csinálom, hogy a tojásba teszem a sót, egy tojáshoz egy kávéskanál sót. Így nem enged levet a hús, jobban tapad a panír.
4/6 anonim válasza:
Ha rántott (klopfolt) szeletet csinálsz, ott elég a fél óra.
Csirkénél jó az egy óra.
Az ezeknél vastagabb sültek esetében (pl. egybekaraj stb.) előző nap sózom, és a hűtőben éjszakázik.
5/6 anonim válasza:
Én nem mindig hagyom állni, van hogy egyből panírozom is utána. Sóval, borssal és fokhagymás fűszerrel szoktam ízesíteni, nagyon finom tőle!
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a hasznos valaszokat!
2011. jún. 7. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!