Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti a rántott sajtot panírozás...

Ti a rántott sajtot panírozás után beteszitek a hűtőbe sütés előtt? Duplán panírozzátok?

Figyelt kérdés
2013. nov. 19. 11:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Duplán panírozom, hűtőbe nem teszem
2013. nov. 19. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Duplán panírozom, és 20-30percre beteszem a fagyasztóba sütés előtt.
2013. nov. 19. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
60%

duplán ,de nem teszem a hütőbe..

A fagyasztos dologgal próbáltam az volt a baj .hogy a panir már égett a sajtpdig még nagyon kissé fagyos volt .

2013. nov. 19. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 Imola Ágnes ***** válasza:
Dupla panír, azonnal sütöm, forró olajban. Ugy csinálom, hogy miután betettem ay olajba, pár másodperc múlva megfordítom, és a másik oldalán sütöm meg először. Amikor a panír hozzá ér a forró olajhoz, megszilárdul, ha nem fordítod meg, akkor elválik a még nyers résztől.
2013. nov. 19. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
A hűtőben van a sajt így a panírozás előtt hűtve van már és duplán panírozom! Nem folyik ki! Elég neki a sima hűtő részeni hideg!
2013. nov. 19. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2013. nov. 19. 11:44
 7/11 A kérdező kommentje:
És mekkora lángon kell sütni? Közepesen ?
2013. nov. 19. 11:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Dupla,sőt,néha háromszoros panir megy rá,vagyis lisztből csak egyszer,tojás,morzsa többször.

Házi morzsát használok,maradék kenyeret,zsemlét darálok meg,kicsit befűszerezem,sokkal jonn az íze mint a bolti morzsának.

Közepes lángon sütöm.

2013. nov. 19. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
Dupla panír. Hűtőbe nem teszem. A külseje igaz ropogós lesz tőle, de a sajt nem olvad meg elég gyorsan. Sütőben sütöm, nem tocsogó olajban.
2013. nov. 19. 12:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Duplan panirozom. Liszt,tojas,morzs,tojas,morzsa. Utanna fagyasztoba teszem kb fel orara. Olajat forrositok, es nagyon gyorsan sutom ki. Igy pont jo ropogos a panir es folyik a sajt felszeleteleskor.
2013. nov. 19. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!