Mennyi sót tegyek a sütés előtt a rántott csirkecombra?
Figyelt kérdés
Mindig sótlan marad2013. nov. 15. 15:50
1/3 anonim válasza:
Én jól körbe szoktam sórni, majd hagyom kb 1 órát állni a sóban panírozás előtt.
2/3 anonim válasza:
Sórni helyett sózni, vagy szórni akart lenni. :-))
3/3 anonim válasza:
Én teszek egy kistálba sót, és alaposan megsózom a combokat. előtte fellazítom a bőrt, és csontig beszúrok legalább három helyen. oda is teszek sót, így belül is jól átjárja.Általában előző este szoktam besózni, így mindig finom, ízletes, nem kell utánsózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!