Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sertésmájat szeretnék rántani,...

Sertésmájat szeretnék rántani, hirtelen kell sütni az olajban, vagy kis lángon hosszabb ideig?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. szept. 21. 10:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Bő olajban/zsírban hirtelen sütöm. Nagyon ne legyen forró, mert egyrészt jobban csapkolódik, másrészt ott lesz a veszély, hogy a külseje hirtelen megsül, miközben a belső része még véres. Inkább kicsit lassabban (közepes lángon) süljön, és forgasd át.
2013. szept. 21. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmilyen rántott dolgot nem szabad hirtelen sütni, mert kívül megég, a belseje pedig nyers marad, előszőr felmelegítem az olajat, és amikor beleteszem a húst, akkor mindig kisebb lángra veszem, egyik felét fedő alatt sütöm.
2013. szept. 21. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 mustafa33 ***** válasza:
Azért gyorsabban süsd mint a húst, mert a májat minél tovább sütöd, annál keményebb. És ne sózd meg a májat, mert a sótól kemény lesz (ezt csak azért írom mert van akiknek nincs tapasztalata).
2013. szept. 21. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Sikerült finomra sütni, nem lett kemény, mint legutóbb.:)
2013. szept. 21. 22:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy! Ezt bizony még a gyakorlott háziasszonyok sem mindig mondhatják el, max. nem árulják el, ha nem igazán sikerül!!! :))))
2013. szept. 22. 07:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm. :)
2013. szept. 22. 08:12

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!