Flora08 kérdése:
A rántott sertésmájat lassan vagy hirtelen kell sütni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 12:38
3/4 anonim válasza:
Hirtelen, és többször is forgasd oda-vissza! (Kis mustárral kend be mindkét oldalát, ha szeretitek, de semmiképpen ne sózd meg előre, csak ha már levetted a tűzről).
Ha lassan sütöd, olyan kemény lesz, mint a bocskortalp!
4/4 A kérdező kommentje:
érzékien:P
köszönöm szépen a válaszokat!:)
2010. máj. 24. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!