Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A rántott sertésmájat lassan...

Flora08 kérdése:

A rántott sertésmájat lassan vagy hirtelen kell sütni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Érzékien.
2010. máj. 24. 12:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
hirtelen
2010. máj. 24. 12:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Hirtelen, és többször is forgasd oda-vissza! (Kis mustárral kend be mindkét oldalát, ha szeretitek, de semmiképpen ne sózd meg előre, csak ha már levetted a tűzről).

Ha lassan sütöd, olyan kemény lesz, mint a bocskortalp!

2010. máj. 24. 13:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

érzékien:P

köszönöm szépen a válaszokat!:)

2010. máj. 24. 14:28

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!