Meg lehetne sütni a rántott húst és a fasírtot a sütőben tepsiben vagy csak fennt a gázon?
Milyen hőfokra tekerjem a sütőt?
Elég nagy vendégség lesz nálunk holnap szeretném ha nem lenne a lakásban olaj szag és minden husi, fasírt egyszerre lenne kész.
Miután szeretek a konyhában téblábolni, és nyitott vagyok az új dolgokra természetesen mindkettőt kipróbáltam.
Tapasztalat:
A rántott hús nekem nem jött be. Valahogy nem adta azt az élményt mint a hagyományosan sütött.
Viszont a fasírozott töredék munkával, és zsírfelhasználással tökéletesnek mondható. Kigombócolva kerül a kikent tepsibe, mindegyik tetejére mogyorónyi zsír kerül, és közepes hőfokon hagy szóljon. takargatni nem kell, én szeretem, ha egy kicsit az alja megpirul, így a sütés végén kap egy kis "full-gázt".
az egybesült fasírt nyilvánvalóan sütőben készül, de pogácsaként is kisüthető.
a rántotthús nem lesz jó sütőben sütve, bárhogy szeretnénk. annak a bő zsírban/olajban sütés a titka, hogy finom porhanyós legyen.
a fasírt mellé inkább csinálj egy jó pácolt (tarját) de bármilyen húst, sütőben fólia alatt, majd fólia nélkül megpirítva.
egy csomó munkát is megspórolsz, ha nem panírozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!