Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meg lehetne sütni a rántott...

Meg lehetne sütni a rántott húst és a fasírtot a sütőben tepsiben vagy csak fennt a gázon?

Figyelt kérdés

2011. nov. 6. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
A rántott húst még nem próbáltam. Az biztos, hogy nagyon gyorsan kész van, és az is biztos, hogy meg kell közben fordítani, nem tudom, azt célszerű-e sütőbe tenni. A kettőt egyszerre biztosan nem jó, mert a fasírozottnak több idő kell.
2011. nov. 6. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fősulin tanultam dietetikát és akkor azt mondta a tanár, hogy lehet sütőben is rántott husit csinálni. Be kell permetezni a húst egy kis olajjal és be a sütőbe. (én még nem próbáltam)
2011. nov. 6. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Én már próbáltam rántott húst sütőben. Úgy csináltam, hogy előmelegítettem a sütőt. Bepaníroztam a húst, utána bemártottam olajba. Beraktam a tepsibe. Egyszer megforgattam. Jó lett. Rúdfasírtot is , de olyat, amit megformázol gombócnak még nem. Rúdfasírt közepébe felkockázott főtt tojást teszek, szeletelésnél jobb, mintha egészben volna a főtt tojás.
2011. nov. 6. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
en mar probaltam,nekem nagyon finom. termeszetesen kicsit szarazabb mint olajban.mikor kesz ,sajtot is olvaszthatsz ra.hmmmm
2011. nov. 6. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:

Milyen hőfokra tekerjem a sütőt?

Elég nagy vendégség lesz nálunk holnap szeretném ha nem lenne a lakásban olaj szag és minden husi, fasírt egyszerre lenne kész.

2011. nov. 6. 20:55
 6/7 doboszoli ***** válasza:

Miután szeretek a konyhában téblábolni, és nyitott vagyok az új dolgokra természetesen mindkettőt kipróbáltam.

Tapasztalat:

A rántott hús nekem nem jött be. Valahogy nem adta azt az élményt mint a hagyományosan sütött.

Viszont a fasírozott töredék munkával, és zsírfelhasználással tökéletesnek mondható. Kigombócolva kerül a kikent tepsibe, mindegyik tetejére mogyorónyi zsír kerül, és közepes hőfokon hagy szóljon. takargatni nem kell, én szeretem, ha egy kicsit az alja megpirul, így a sütés végén kap egy kis "full-gázt".

2011. nov. 7. 06:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

az egybesült fasírt nyilvánvalóan sütőben készül, de pogácsaként is kisüthető.

a rántotthús nem lesz jó sütőben sütve, bárhogy szeretnénk. annak a bő zsírban/olajban sütés a titka, hogy finom porhanyós legyen.

a fasírt mellé inkább csinálj egy jó pácolt (tarját) de bármilyen húst, sütőben fólia alatt, majd fólia nélkül megpirítva.

egy csomó munkát is megspórolsz, ha nem panírozol.

2011. nov. 7. 07:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!