Ki lehetne sütni a rántott husit tepsiben, sütőben? Nem szeretem, amikor csupa olaj a hús azonban attól tartok a sütőben meg kiszárad. Megoldható valahogy mégis?
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 20:45
1/16 anonim válasza:
Egy alufóliát vékonyan kenj be zsírral. Tedd rá a bepanírozott húsokat és hajtogasd rá az alufólia másik felét. A széleit tekerd össze,a sütőben megsütheted. Puha lesz,de a panír nem lesz ropogós.
2/16 A kérdező kommentje:
És olyan nincs,hogy a panír is ropogós legyen?
2011. máj. 26. 21:03
3/16 anonim válasza:
Ez engem is érdekel :) utálom, amikor rámfröcsög az olaj.. Ezért nem is nagyon sütök ilyeneket :S
4/16 tetro válasza:
tessék, megoldottam nektek:
6/16 anonim válasza:
Jó ha légkeveréses vagy grilles a sütőd, mert akkor tuti ropogós lesz.
7/16 anonim válasza:
21,06-nál a pont, nekem van ilyen, imádom!
8/16 anonim válasza:
Helo! Én készre sutott, fagyasztott rántotthúst szoktam venni. Az pont olyan, mint amilyet leirsz!:) (Hungerit csirkecomb, csirkeszárny)
(35/L)
9/16 anonim válasza:
Tuti a 21,54-es!
Lehet még kapni Hungerit csirkemell, ill. Hungerit pulykamell.
Ezek nem összedarált termékek, valódi színhús, bátran meg lehet vásárolni. Ha kivetted a fagyiból, bedugod a mikróba és már eheted is!
10/16 anonim válasza:
Én egy darabka margarint szoktam a húsok tetejére tenni. Világosabb lesz mintha olajban sütnéd de jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!