Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért habzik az olaj amikor...

Miért habzik az olaj amikor rántott húst csinálunk?

Figyelt kérdés
:)
2011. márc. 12. 14:36
 1/4 doboszoli ***** válasza:
100%

-a beleégett morzsa miatt(szűrés)

-fáradt(csere)

-túlhevült, esetleg többször is (megint csere)

2011. márc. 12. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert egyre "szennyezettebb",használtabb lesz a sütések alkalmával,és persze víz is kerül bele.

Az előttem író kiváló javaslata ,az olaj leszűrése sütés után,növelheti az elhasználódás idejét!

Vedd figyelembe,hogy az agyonhasznált olaj nagyon káros az egészségre,és a sülted ízét is "eldeformálja"!

2011. márc. 12. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!Édesanyám volt kíváncsi erre,pedig mindig "friss" olajjal süt:P
2011. márc. 14. 03:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha friss az olaj és habzik akkor az olajnak rossz a minősége.

Olajat külföldről hozzák és multik gyártják és egyszerűen minőségtelen vackokat gyártanak. (tele van különböző adalékokkal ami nem túl egészséges)és ettől habzik

Egyszerűen nem lehet ellene mit tenni.

Ne vegyél drágábbat mert nem használ.

2011. ápr. 20. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!