Bepanírozod, kikensz egy vékony alacsonyszélű lemez tepsit egész vékonyan olajjal és szépen egymás mellé belehelyezve az összes májat egy légkeveréses sütőben közepes hőfokon megsütöd. (Légkeverés nélkül mindenképp meg kell forgatnod őket min. egyszer sütőfogóval)
Egészséges, olajtól nem csöpögő, száraz itt ott ropogós panírú máj az eredmény olajfröcsögés nélkül!
2011. nov. 6. 06:32
Hasznos számodra ez a válasz?
5/10 anonim válasza:
Ha van fritőzöd, süsd abban. Soha nem fröcsög.
2011. nov. 6. 07:15
Hasznos számodra ez a válasz?
6/10 anonim válasza:
Én mindig megszurkálom villával közvetlenül sütés előtt, így nem szokott pattogni.
2011. nov. 6. 07:22
Hasznos számodra ez a válasz?
7/10 anonim válasza:
sütőzacskóban
2011. nov. 6. 07:32
Hasznos számodra ez a válasz?
8/10 anonim válasza:
Én közepesen melegre hevített zsírba rakom. Igyekszek mielőbb telerakni az edényt, mert azok után már nem fröcsög, csak szépen bugyog belőle ki a víz. Ha mégis szükséges, akkor egy födővel beborítom arra az időre, amíg hallom, hogy fröcsög.
2011. nov. 6. 07:59
Hasznos számodra ez a válasz?
9/10 anonim válasza:
szerintem mindenkinek fröcsög, a máj már csak ilyen...:)
én is kipróbáltam már több tippet is, ,mégis, van amikor az utolsó pillanatban pukkan egyet és oda az egész. az elszívó és a gáz is csupa maszat.
én már eleve úgy kalkulálok, ,ha máj, akkor trutyis minden. de mivel szeretjük, azért nem mondok le róla :))
2011. nov. 6. 12:24
Hasznos számodra ez a válasz?
10/10 mustafa33 válasza:
Nem értem, de komolyan, miért kellene fröcsögni? Csak nem vizes? Hagyományosan panírozott? Akkor csak ne legyen túl forró az olaj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!