Mennyi ideig kell sütni a rántott sertésmájat?
Figyelt kérdés
Vékony szeletekre vágtam és fokhagymás tejbe áztattam.2012. jún. 6. 14:24
1/3 anonim válasza:
Pár percig foró olajban, amig nem véres a közepe. Ha túlsütöd, akkor kemény és keserü lesz.
Fokhagymás vagy bármilyen más tejben áztatni viszont teljesen felesleges, csak kiázik belöle minden értékes anyag.
3/3 anonim válasza:
Ha megszúrod a közepét, és nem jön belőle véres lé, akkor már jó. Egyébként én is szoktam fokhagymás tejben áztatni, puhább lesz akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!