Rántott karalábot hogyan csináljátok?
Figyelt kérdés
Még sosem csináltam, itt olvastam a múltkor valaki azt készített ebédre.
Mielőtt bepanírozom sós vízbe meg kell főzni, vagy csak párolni? Esetleg elegendő nyersen panírozni? Ti hogyan csináljátok?
2012. jún. 1. 08:47
1/6 anonim válasza:
3-4 percig főzd, utána csöpögtesd le róla a vizet, és ha kihűlt, panírozd be.
2/6 anonim válasza:
karalábét én nem rántom csak a húst!!!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor pár percig átforralom. Zöldkezecske ment!
2012. jún. 1. 11:27
4/6 A kérdező kommentje:
Szóval főzhettem volna tovább is, mint ameddig főztem. Nem szokásos panírba raktam, hanem vastag palacsinta tésztába mártottam, és úgy sütöttem. Ugyanebbe a tésztába (próba képpen) belemártottam 1 db. virslit is (előtte hosszában elvágtam) azt is megsütöttem a karalábbal egy menetben.
Végeredmény: gyors, olcsó, laktató egytálétel. Besorolható a sültkrumpli, sült virsli kategóriába, csak egy kicsit másként.
(Ahogy mondjuk: esetenként has telik vele)
2012. jún. 1. 13:25
6/6 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszi, nélküled nem ment volna.
2012. jún. 1. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!