Ti hogy csináljátok a sajtos rudat?
De nekem olyan recept kéne amitől jó puha és omlós lesz és nem kemény. Olyan Forenttis szerűség.
Ha tudtok ilyen receptet akkor azt nagyon megköszönném ha leírnátok mert nekem mindig szárazra, keményre sikerül és nem tudom hogy miért. :/
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Ezt próbáld ki, nekem bejött.
25dkg. szoba hőmérsékletű margarin
25dkg. reszelt trappista
30dkg. finom liszt
1tk. só
2tk. őrölt kömény
2tk. mustármag
1tk.cseresznyepaprika krém /én többet teszek bele/
Nagy tálban elektromos habverővel krémmé keverem a
margarint, és a sajtot, majd a cser. paprika krémmel. Liszttel, és a fűszerekkel összekeverem, fóliában 2 órán át a hűtőben pihentetem. Kinyújtom,felvagdosom, a tetejét megkenem tojással, megszórom sajttal, köménymaggal, mákkal, stb..és előmelegített sütőben 180C-on 10-12 perc alatt megsütöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!