Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti hogy csináljátok a sajtos...

Ti hogy csináljátok a sajtos rudat?

Figyelt kérdés

De nekem olyan recept kéne amitől jó puha és omlós lesz és nem kemény. Olyan Forenttis szerűség.


Ha tudtok ilyen receptet akkor azt nagyon megköszönném ha leírnátok mert nekem mindig szárazra, keményre sikerül és nem tudom hogy miért. :/

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!


2012. ápr. 8. 09:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezt próbáld ki, nekem bejött.

25dkg. szoba hőmérsékletű margarin

25dkg. reszelt trappista

30dkg. finom liszt

1tk. só

2tk. őrölt kömény

2tk. mustármag

1tk.cseresznyepaprika krém /én többet teszek bele/

Nagy tálban elektromos habverővel krémmé keverem a

margarint, és a sajtot, majd a cser. paprika krémmel. Liszttel, és a fűszerekkel összekeverem, fóliában 2 órán át a hűtőben pihentetem. Kinyújtom,felvagdosom, a tetejét megkenem tojással, megszórom sajttal, köménymaggal, mákkal, stb..és előmelegített sütőben 180C-on 10-12 perc alatt megsütöm.

2012. ápr. 8. 11:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!