A somlóit hogy csináljátok?
Kolis módszerem..:D
-Bögrés süti kakaópor nélkül(piskóta helyett)
-Csoki pudingba rum aroma és mazsola
-Tejszínhab(kinyomós verzió)
Ezeket egymásra, és kész:D
Cukrász vagyok..
krém:vanília puding csak dupla pudingporral,és amikor kész a puding (cukor+tojásfehérje..még mikor forró a puding összekeverni)habot nem összetörni csak óvatosan...fehér piskóta meglocsolva cukorszirupos rummal,rá ez a krém melegen,majd pörkölt darált dió,és rumos mazsi,majd csokis piskóta ez meglocsol krém,majd fehér piskóta,meglosol,krém és kakaópor,hagyni kihülni,és megenni..fontos hogy a tojhabot előre felverjük,forrón keverjük a pudinggal,és még melegen forrón töltsük be..a nagy könyv szerint kanállal úgymond szaggatjuk adagoljuk,leöntjük csokiszósszal és tejszíbhabbal díszítjük!!!nyami
3 féle piskótából( kakaós, diós, sima)
Rumos cukorszirupból
Vanília krémből
Tejszínhabból és csoki öntetből.
Alulra kakaós piskóta, ezt megöntözöm rumos cukorsziruppal erre mazsola(rumba áztatott),aztán vanília krém és végül megszórom darált dióval. Ezután jön a diós piskóta ugyan így, végül a tetejére a sima, ezt is megkenem, de megszórom cukrozatlan kakaóporral. Ezt felhabozom és csokiöntetet csurgatok rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!