Mivel lehet "feldobni" a rántott húst?
Figyelt kérdés
csirkemellből csinálok rántott húst magát a húst vagy a panírt mivel lehetne feldobni egy kicsit?ti mivel szoktátok?2012. máj. 30. 17:53
1/17 anonim válasza:
Például tehetsz a panírba vékony mandulaszeleteket, vagy szezámmagot. :)
2/17 A kérdező kommentje:
Ha mandula megy bele attól még maradhat a fűszerezés(vegeta,bors)?
2012. máj. 30. 17:57
3/17 anonim válasza:
borsozd, mustározd be a húst. a tojásba tegyél egy kis tejfölt (habverőbvel elkeverve)pikáns ízű, puha bundájú fincsi húsod lesz.
4/17 anonim válasza:
Első vagyok, nyugodtan fűszerezz megszokottan! :)
5/17 anonim válasza:
Szezámmag a panírba, akkor bekenheted vékonyan a húst, ketchupal, mustárral, vagy majonézzel és úgy panírozod be és rántod ki.
6/17 anonim válasza:
Én a kivert hússzeletekre rákenek egy-egy kockasajtot, aztán panírozom be, így is nagyon finom!
7/17 anonim válasza:
bundázás előtt tegyél a húsra 1-1 összenyomott fokhagyma gerezdet, jól szétkenve.
8/17 anonim válasza:
ráterítesz egy hajszávékony bacont, egy vékonyka sajtot, félbehajtod és úgy panírozod, garantáltan ízletes lesz.
9/17 anonim válasza:
Csirkemell ropogó kukorica bundában:)
Szerintem nagyon fini, csak hagyd mindenképpen pihenni sütés előtt, különben nagyon kemény lesz a panír.
Recept: [link]
10/17 anonim válasza:
A Corn Flakes kukoricapehely is jó bundázásra meg bármilyen ízesítésű chpis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!