Mivel lehetne még feldobni a rántott húst?
Figyelt kérdés
Még mindig itt tartok. :) Tehát, azt már megvizsgáltam, hogy a morzsába (vagy helyette) miket lehet rakni. De ezek mind szilárd dolgok. Engem az izgat, hogy a tojást mivel lehetne feldobni? Valami folyékony, plusz adalék a tojásban, amitől más íze lesz. Például valami paradicsomos cucc. A szószok is jók, van is pár receptem, de vajon a panír alapját adó tojást nem lehet valahogy feldobni?2012. febr. 5. 16:25
2/14 anonim válasza:
Dehogynem, a tojásba szoktam tenni sót, őrölt borsot, majorannát, néha reszelt sajtot is.
3/14 anonim válasza:
Fokhagymát,sajtot,vegetát szoktam bele tenni
4/14 anonim válasza:
Én a felvert tojásba tejet szoktam tenni, a panírba meg egy kis szezámmagot. Nagyon finom a panírom így. Van aki sütőport tesz a tojásba, azt még nem próbáltam.
6/14 csokissüti002976 válasza:
Sört. egyik ismerősöm úgy szokta. :)
7/14 anonim válasza:
Készíthetsz diós panírt is, de mi mostanában zsemlemorzsa helyett natúr kukoricapehelybe forgatjuk! Kissé édeskés lesz tőle, de én imádom, főként hogy nem bántja agyomrom, mint a zsemlemorzsás panír!
10/14 anonim válasza:
Mi Sültkrumpli fűszerrel szórjuk meg ha kisült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!