Mivel lehetne még feldobni a rántott húst?
Utolsónál a pont!! :)
Amúgy a sima panírba én is a sajtot, fokhagymát, borsot szeretem, ezt mind a tojásba teszem.Tejet is szoktam a tojáshoz keverni, finomabb, ropogósabb lesz a panír.
Amúgy viszont miért nem csinálsz időnként rántott hús helyett maci tappancsot vagy orly-t.
Mind a kettő lényegében rántott hús de még sem.
Orly: Tojás,liszt, sör keverékből sűrű palacsinta tésztát teszel.Fűszerezed sóval, borssal, kurkumával, ha szeretitek a csípőset akkor chillivel.
Maci tappancs: Ugyan az mint az orly, de a kurkumát és a chillit kihagyod, és nyers burgonyát reszelsz bele.
Mi ezt szeretjük!
Hagymás rántott csirkecomb
Hozzávalók:
4 db csirkecomb,
1 fej vöröshagyma,
petrezselyemzöld,
olaj,
citromlé,
liszt,
tojás és zsemlemorzsa a bundázáshoz,
olaj a sütéshez,
só és törött fekete bors ízlés szerint.
Elkészítés:
A vöröshagymákat megtisztítom, egyet megreszelek a többit pedig karikákra vágom. A reszelt hagymát összekeverem a finomra vágott petrezselyemzölddel, az olajjal, a citromlével, a borssal, sóval, majd ezzel a krémmel vastagon bekenem a forgóknál kettévágott, lebőrözött csirkecombokat. Legalább 2 órán keresztül érlelem a hűtőszekrényben, de előző nap is bepácolható. Sütés előtt a combokat lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába hempergetem, majd bő, forró olajban, takaréklángon pirosra sütöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!