Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mivel lehetne még feldobni a...

Mivel lehetne még feldobni a rántott húst?

Figyelt kérdés
Még mindig itt tartok. :) Tehát, azt már megvizsgáltam, hogy a morzsába (vagy helyette) miket lehet rakni. De ezek mind szilárd dolgok. Engem az izgat, hogy a tojást mivel lehetne feldobni? Valami folyékony, plusz adalék a tojásban, amitől más íze lesz. Például valami paradicsomos cucc. A szószok is jók, van is pár receptem, de vajon a panír alapját adó tojást nem lehet valahogy feldobni?
2012. febr. 5. 16:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%
KÉZZEL!!!!!
2012. febr. 5. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:

Utolsónál a pont!! :)

Amúgy a sima panírba én is a sajtot, fokhagymát, borsot szeretem, ezt mind a tojásba teszem.Tejet is szoktam a tojáshoz keverni, finomabb, ropogósabb lesz a panír.

Amúgy viszont miért nem csinálsz időnként rántott hús helyett maci tappancsot vagy orly-t.

Mind a kettő lényegében rántott hús de még sem.


Orly: Tojás,liszt, sör keverékből sűrű palacsinta tésztát teszel.Fűszerezed sóval, borssal, kurkumával, ha szeretitek a csípőset akkor chillivel.


Maci tappancs: Ugyan az mint az orly, de a kurkumát és a chillit kihagyod, és nyers burgonyát reszelsz bele.

2012. febr. 6. 05:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim válasza:
tegyél egy kis mustárt a tojásba, nagyon finom lesz tőle (ugyanezt a bundás kenyérrel is megcsinálhatod):)
2012. febr. 19. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi ezt szeretjük!


Hagymás rántott csirkecomb

Hozzávalók:

4 db csirkecomb,

1 fej vöröshagyma,

petrezselyemzöld,

olaj,

citromlé,

liszt,

tojás és zsemlemorzsa a bundázáshoz,

olaj a sütéshez,

só és törött fekete bors ízlés szerint.

Elkészítés:

A vöröshagymákat megtisztítom, egyet megreszelek a többit pedig karikákra vágom. A reszelt hagymát összekeverem a finomra vágott petrezselyemzölddel, az olajjal, a citromlével, a borssal, sóval, majd ezzel a krémmel vastagon bekenem a forgóknál kettévágott, lebőrözött csirkecombokat. Legalább 2 órán keresztül érlelem a hűtőszekrényben, de előző nap is bepácolható. Sütés előtt a combokat lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába hempergetem, majd bő, forró olajban, takaréklángon pirosra sütöm.

2012. szept. 25. 21:11
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!