Rántott májat miben sütitek?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük a rántott májat, de utálom serpenyőben sütni mert folyton durrog és minden olajos lesz, hiába takarom le fedővel.
Az olajsütőn kívül létezik más konyhai eszköz amiben a rántott máj fröcskölődés nélkül megsüthető?
2013. szept. 12. 19:29
2/11 anonim válasza:
Közepesnél ne vedd nagyobb lángra és böködd meg villával, akkor nem durrog. Nekem nem szokott legalábbis.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem sütöm nagy lángon, de akkor is előfordul, hogy egyet-egyet durran és akkor az egész konyha úszik az olajban és persze a kezemre is folyton ráfröccsen.
2013. szept. 12. 20:08
5/11 A kérdező kommentje:
Persze, hogy szoktam böködni, de azért mindig akad olyan kis szemtelen amelyik durran egyet :)
2013. szept. 12. 20:22
6/11 anonim válasza:
A rantott maj csak serpenyosen az igazi. Vegyel ilyen frocskolesgatlo tetot,azt ra tudod tenni a serpenyore.
7/11 anonim válasza:
Van hogy egy pici sót szórok az olajra és úgy nem csapkod.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2013. szept. 13. 19:38
9/11 mustafa33 válasza:
Süssél disznó májat az nem durrog ☺.
10/11 A kérdező kommentje:
Disznó májat? Meg fogom próbálni.Köszi :)
2013. szept. 13. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!