Rántott szeletet mennyi zsiradékban sütitek ki?
Figyelt kérdés
Én úgy "tanultam" otthonról, hogy bő olajban sütjük.
Viszont tegnap este láttam egy főző műsorban, hogy a bepanírozott borjú szeletet nagyon-nagyon pici olajon sütötték. Épp csak volt a serpenyő alján egy kevés olaj. És gyönyörű szépre megsült a husi!!!
Gyakorlati tapasztalatok érdekelnének, hogy ki hogyan készíti. Csinálja valaki ilyen nagyon kevés olajon?
2011. jún. 17. 09:08
1/4 anonim válasza:
Bő olajban szoktam.
Egy barátnőm sütött egyszer kevés olajon, de az egy katasztrófa volt. Persze ő tehetett róla, de kevesebb olajban nyilván nehezebb is.
2/4 anonim válasza:
Én is bő zsírban sütöm. Pici olajban kétlem, hogy rendesen átsülne.
3/4 anonim válasza:
En is bö olajban sütöm,annyiban hogy a csak a fele husszeletig erjen,ne az egesz szeletet lepje az olaj,mindent amit kirantok,ha megforditom,lefedem födövel valameddig,majd utanna födö nelkül sütöm,igy biztodan atsül a hus.
4/4 doboszoli válasza:
Bő zsírban, 4-5- ször megfordítva sütés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!