Rántott hús zsirban vagy olajban sütitek? Melyiktöl lesz finomabb ízre?
Szerintem ez nagyon szokásfüggő.Én pl csakis zsírban, de sokan körülöttem kizárólag olajban sütik, illetve azzal is főznek.
Mindenkinek az a finom szerintem, amit már megszokott.
én olajat csak halsütésre használom, az viszont ropogósabb is lesz olajban, mint zsírban.
Egyetértek abban, hogy ízlés kérdése.
25 éve anyukám zsírban sütötte, és nagyon finom volt.
Mikor apukámnak magas lett a koleszterinje, áttért az olajra, és úgy is nagyon finom.
Közben felnőttem, saját háztartást vezetek, és - figyelve az egészséges életmódra - én Actifry-ban sütöm, és csak spriccelem olajjal. Tökéletes így is, viszont nem hízlal annyira, és nem kell kidobni sütés után az olajat/zsírt.
én mindenhogy szeretem, de általában zsirban sütjük.
amúgy párom nagyija tepsiben süti, alulra tesz egy kis olajat, meg kicsit megspricceli őket, és nagyon finom.
zsírban....a sült krumplit is...olyan finom, testes ize lesz tőle:) igaz én már hónapok óta nem vettem olajat...mindent házizsirral csinálok...még a muffint is:) és isteni az összes:) valahogy testesebb:)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!