Sült krumpli serpenyöben sütve finomabb vagy fritözben?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 16:53
1/12 anonim válasza:
Ízre szerintem teljesen egyformák.Én ugyan serpenyőben sütöm, mert nem szeretem a fritőzt takarítani:)
3/12 anonim válasza:
Sütőben, tepsiben a legfinomabb.
4/12 lacimágus69 válasza:
Szerintem serpenyőben és zsírban.Én szoktam beledobni egy mokkás kanál piros paprikát és bors-t is.Már az illata is mennyei!!Ja amúgy 130kg vagyok :-)
5/12 anonim válasza:
Fritőzben és mirelit krumpliból.
6/12 anonim válasza:
Szabad tűzön tárcsalapon...ha megkóstolod kidobod a fritözt a kukába :-)
7/12 anonim válasza:
Szerintem egyforma az íze, viszont a fritőz sokkal több energiát fogyaszt, és több olaj is kell hozzá. Ráadásul takarítani is kell, és a tárolása is sok helyet vesz igénybe. Max. akkor jó, ha rezsód van, és nem tudsz elég hőt termelni egy serpenyőnek. Egyébként tényleg a fűszerektől lesz inkább finomabb.
8/12 anonim válasza:
Én a héjában, parázson sült krumplira szavaszok, egy kis köménymaggal. Parázs hiányában pedig a kizsirozott tepsiben, sütőben sült változattal vannak a legjobb tapasztalataim!(Megsózni csak az asztalon szabad!)
9/12 anonim válasza:
Serpenyőben félig ropogósra sütve, majd ha kész van rászórni egy kis fokhagymaport.
10/12 anonim válasza:
Ha ünnep jön , vagy sok vendég, és nagyobb adagot kell csinálni akkor fritözben.
előnyei:
Egyenletesre sül, nem kell fordítgatni, egy mozdulattal az egész, le van szűrve, egy hőfokot beállítasz és végig tartja...stb.
Van olyan is amibe nem kell kell sok olaj(1 kanál):
Serpenyőbe csak ha magamnak kell akkor szoktam.
Viszont Rántott hús, vagy rántott gomba azt is fritőzben csinálom.
Takarítani meg egyszerű, mert kiemelhető nekem a belseje, úgy meg ugyan olyan mint a lábas takarítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!