Maradt pár párizsiasan bebundázott szeletem; hogyan frissítsem fel? Süssem át teflon serpenyőben? Az segít?
Figyelt kérdés
Ma krumplifőzeléket készítettem és sajnálnám, ha nem tudnám a husit feltétnek használni. Köszi2012. júl. 25. 13:53
1/3 anonim válasza:
tegyél rá egy kis petrezselymes-fokhagymás tejfölt, esetleg sajtot, és be a sütőbe! (a pusztapecsenye is hasonló) nagyon finom!
2/3 anonim válasza:
Én alufóliába szoktam beletenni és a sütőben átmelegítem, olyan lesz, mint a friss. Feltéve ha jól gondolom, hogy kisült húst akarsz frissíteni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Igen, már kész husik voltak, amik ki voltak sütve és 2 naposak voltak, így kicsit megpuhult a bunda rajtuk. Végül összevágtam vékony csíkokra, szórtam rá kis fűszert és megpirítottam, fini lett :) De köszönöm az ötleteket, jó lesz ez még
2012. júl. 26. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!