Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott hús zsirban vagy...

Rántott hús zsirban vagy olajban sütitek? Melyiktöl lesz finomabb ízre?

Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 10:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Mi mindent olajban sütünk.

A rántott húst és a sült krumplit is bő forró olajban kell sütni.

Zsírból meg jó sok mennyiség kell, hogy az bő legyen.

A koleszterin szinted meg majd az egeket veri tőle.

2012. okt. 1. 12:34
 12/14 anonim ***** válasza:

dehogy veri:) sose volt baj sem a koleszterinemmel (senkinek a családból...)...se a cukrommal, se a vérnyomásommal...semmivel..makk egészséges vagyok...nem minden nap eszek ilyeneket....heti egy-kétszer ha sütök zsirban, többi kajához amit fözök, nemigen kell...vagy csak nagyon nagyon minimális...ne ugy képzeld, hogy akkor minden nap totál zsírt eszem...dehogy:) és ez a mennyiség nem árt:) van amihez olajat használok, de az egyre ritkább...heti egy kétszer meg a zsírban sütés nagyon kétlem, hogy rám rossz hatással lenne:) családomban sem volt rossz hatással..pedig heti többször is volt zsírban készült étel...se mamámnak se szüleimnek...senkinek nincs magas koleszterinszintje:)

24L

2012. okt. 2. 08:44
 13/14 anonim ***** válasza:
84%
Miért is kellene zsírból több. egy deci olaj, egy deci olvasztott zsír ugyanannyi szerintem.mindegyik fajsúlya 0,91...
2012. okt. 2. 08:58
 14/14 anonim ***** válasza:
ugyanannyi...és kalóriában is egyezik:) a zsír csak akkor nem a legjobb, ha magas valakinek a koleszterinszintje....legalábbis a tul sok zsir...viszont az olajban el tudom képzelni mi minden van...
2012. okt. 3. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!