Görög gyros vagy a török finomabb melyiket szereted?
Figyelt kérdés
2012. szept. 6. 13:35
2/9 anonim válasza:
Mi a különbseg?
(En csak a törököt ismerem, akik külföldön csinaljak, de olyan higienia mellett, hogy meg sosem ettem belöle. A hus szarmazasa is "bizonytalan": sajat, török felvasarlotol vasaroljak.)
3/9 anonim válasza:
Ugyanaz a kettő. :) Persze ezt ők nem ismerik el, mindkét nemzet a sajátját tartja a jobbnak. Törökben szóltak, hogy ne említsük meg a gyros szót, mert arra allergiásak. Ott csak kebab van. :D
4/9 mustafa33 válasza:
Török gyros nincsen. Az amit annak hiszel az döner kebab.
5/9 anonim válasza:
Mind2-t nagyon szeretem!
A gyrost is meg a kebapot is! :) :D
7/9 mustafa33 válasza:
Előző, neked lehet hogy mindegy, de nekem az sem mindegy, ha az erdélyi kürtős kalácsot slovenský trdelníknek csúfolják :(
8/9 anonim válasza:
Mustafa, megkerdezhetem: ugye Te Török vagy? Vagy felig... a valaszaidbol gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!