Zsírral, margarinnal vagy vajjal finomabb pl. a pogácsa? És omlósabb?
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 10:37
1/6 anonim válasza:
Zsírt nem ajánlom. Nekem legalábbis azzal nem lesz olyan puha, inkább kiszárad, stb.
2/6 anonim válasza:
Én vajjal szoktam csinálni. Nekem így ízlik a legjobban. A vajat felmelegítve gyúrom bele. Mindig omlósra sikerül :)
3/6 A kérdező kommentje:
A felmelegítve szobahőmérsékletű, vagy valamennyire olvasztott?
2012. aug. 22. 11:03
4/6 anonim válasza:
Teljesen fel szoktam olvasztani.
5/6 anonim válasza:
vajjal ízletesebb, ( nem margarinnal ), de zsírral felesben is lehet csinálni. a zsírtól nem szárad, éppen, hogy omlósabb, a mert a zsír 100 % zsír, nincs benne víz, mint a vajban és a margarinban. ( 80, illetve 70 %-osak.)
6/6 anonim válasza:
amikor anyu csinál pogácsát, én sokkal jobban szeretem, amikor vajjal csinálja. nem olvasztja, csak elmorzsolja benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!