Hogy finomabb a zöldségköret? Gőz fölött párolva, vagy annyi vízben "főzve", ami ellepi (azután ezt a vizet leöntjük róla)?
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 17:11
1/1 anonim válasza:
Ha párolod, előtte fűszerezd be, párolás után minimális olajon átforgatod, hogy a vízgőz íze is eltűnjön. Ez esetben ízletesebb marad, mintha főznéd, és utána fűszereznéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!